Marieke blogt…. The Celebration of the Departure

En tadaa!!

20161018_152338

Het is gelukt, en voor woensdag nog wel! Ja, wij doen wel wat op het begin van onze reis. Onze reis is gisteren trouwens afgesloten, of in ieder geval het begin van onze reis is afgesloten. Vanaf 16:00 uur gisteren begon de ‘avond’. Alle gasten begonnen binnen te druppelen, en ik stond bij de ontvangst. Ik had me namelijk opgegeven voor de ontvangst, dat was een van de beschikbare taken. Om onze nek hadden we een koord met het woord ‘gastvrouw’ of ‘gastheer’ erop.

gastvrouw

Het was echt leuk; mensen verwelkomen en dan wijzen waar ze de jas konden ophangen en vervolgens naar de ruimte leiden waar het filmpje gedraaid werd.

Na het eerste uur (er was een schema opgesteld) had ik vrij. Zo kon ik ook even eten. O ja, er was ook een barbecue. Complimenten aan alle mensen van de catering. Er was ook een speech van meneer Slot; die speech was verrassend kort. Nou ja, er waren mensen (ik ook) die dachten dat de speech langer was. En toen kregen we een koffertje. Aan dat koffertje hing een label met onze naam en een persoonlijke boodschap van je eigen coach. Dat koffertje is bedoeld voor alle herinneringen van de reis. Want die is nog niet afgelopen. O zeker niet. Onze reis gaat 24/7 door. Het begin is weliswaar achter de rug, maar de rest van de reis gaat door.

Na dat vrije ‘uurtje’ was ik het laatste uur boven in de Agora-ruimte. Daar zou ik vragen beantwoorden van ouders beantwoorden, maar er waren niet zoveel mensen meer. Ze zaten allemaal beneden in het Atrium. Toen het afgelopen was heb ik nog even geholpen met opruimen. Daarna ging ik naar huis. Nu heb ik weer meer ervaringen over de omgang met mensen, en die ervaringen kan ik mooi in dat koffertje stoppen.

Bedankt iedereen, voor de leuke avond!

No Comments

Post a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.